Het Hobbypaviljoentje

Het Hobbypaviljoentje


Welkom bij Het Hobbypaviljoentje!

In mijn webwinkel vind je een uitgebreid gamma aan materialen voor je papierhobby's zoals wenskaarten maken, scrapbooking en mixed media. Vind je toch iets niet, laat het me weten en dan zoek ik het even uit voor jou!

Bij elke aankoop krijg je een tegoedbon van 5% van het totaalbedrag van deze aankoop (uitgezonderd verzendkosten en cadeaubonnen). Bij je volgende bestelling kan je deze tegoedbon inruilen (uitgezonderd bij aankoop van cadeaubonnen). Bestel je online? Geen probleem, geef dan de unieke code van je tegoedbon in in het daarvoor voorziene vakje aan het einde van het bestelproces.

Verzendkosten worden na het verwerken van je bestelling per gewicht aangerekend. Voor het volledige overzicht van verzendkosten kan je terecht op het tabje "verzendkosten" op deze homepagina. Verzendkosten worden toegepast NA de verrekening van eventuele kortingen (tegoedbonnen, uitverkoopkorting, cadeaubonnen, ...). Cadeaubonnen worden nooit portvrij verzonden tenzij via email.

OPGELET: TIJDENS DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS IS DE WINKEL ENKEL OPEN OP ZATERDAGVOORMIDDAG OF OP AFSPRAAK. VOOR EEN AFSPRAAK STUUR JE EEN EMAIL NAAR NATASCHA.BOONEN@TELENET.BE

BESTELLINGEN VIA DE WEBSITE WORDEN ZOALS STEEDS DAGELIJKS BEHANDELD EN VERSTUURD.


U bent ook welkom in mijn winkeltje:

Boshoek 38
2480 Dessel

Openingstijden zijn:
Dinsdag:        van 13:00 uur tot 17:00 uur
Woensdag:     van 09:00 uur tot 12:00 uur
Zaterdag:      van 09:00 uur tot 12:00 uur

Gesloten op feestdagen

Betalen in de winkel kan cash, met bancontact of met Payconiq.

Wegens mijn andere job ben ik telefonisch niet bereikbaar maar u kan mij altijd via email contacteren en dan beantwoord ik uw vragen zo spoedig mogelijk. Gelieve geen berichten via Messenger te sturen, deze worden niet gelezen.


Nu binnen: nieuwe Clear Stamps van AAL & Create

 

Zie voor de volledige reeks bij "Recent toegevoegd" - "30/06/2022"Vandaag binnen gekomen:

Nieuwe Hobby & Zo 19

Nieuwe release Amy Design "Ocean Wonders"Zie voor de volledige reeks bij "Nieuw Vanaf" - "13/06/22"Voorverkoop Marianne Design juli 2022
Bestel nu reeds de nieuwe collectie van Marianne Design en ontvang 10% extra korting bovenop onze scherpe prijzen.
Actie geldig tot en met 13/06/2022


OPGELET: Als u samen met de voorverkoopcollectie andere artikelen bestelt die al wel op stock zijn en u wilt dat deze vroeger uitgeleverd worden, dient u deze op een aparte bestelling te zetten. Anders wordt uw volledige bestelling samen verstuurd wanneer de voorverkoopcollectie op stock komt.

Zie voor de volledige reeks bij "Nieuw" - "Verkrijgbaar vanaf 24/06/2022"De nieuwe Hobbyjournaal 208 wordt 29/06/2022 verwacht

Zie voor de volledige reeks bij "Nieuw Vanaf" - "Verkrijgbaar vanaf 28/06/22"Nieuwe Stitch & Do Boek 15 nu verkrijgbaar
De stempels en snijmallen van Carlijn Design verlaten ons gamma.

Doe nu je voordeel met super kortingen!